I like Deezer!

flag dktoke sonoNå, men jeg har jo fået til opgave at teste og anmelde 3s nye musik tjeneste. De har indgået aftale med Deezer, så deres kunder kan få det for 59kr./md i 6 mdr. : http://www.3.dk/deezer/

Jeg plejer for det meste at bruge iTunes eller Youtube til at finde musik, men jeg fik en Sono højtaler at teste med og down loadede app´en til Deezer, og så har jeg ellers givet den gas hele dagen med Eminem, The Monster, Macklemore og en masse andet fedt musik.

deezerOg jeg må sige at det er let at fortå app´en og nemt at navigere rundt. Nogen gange er nogen apps så fancy at de ikke er til at finde rundt i, men den her er super nem. Det er et flot lay out, og god lyd, hurtig up load – ved ikke om det mere er min telefon, men det virker bare hurtigt, og så er der masser af god musik, og der er stort set alt.

Alle jeg har vist den til har været positive, og synes den var fed, så alle på Joe & The Juice i Tivoli og alle andre steder jeg har været med den, har jeg spurgt folk, og ingen diss, kun ros!

Jeg kan slet ikke leve uden at høre musik, og bruger meget tid på det hver dag. Jeg har næsten altid mine lyttebøffer med mig, og i den her vinterkulde er det også smarte ørervarmere… ;D

Og så passer Sono´en perfekt i hvid til mine hvide signerede 50Cent SMS audio. Lyd med lyd på ;D

Man kan opleve Sonos/Deezer integrationen sin den lokale 3butik. Og de plejer at være mega flinke.

Så jeg tror jeg vil hente en masse mere musik her. Tror godt det kan betale sig frem for de 8-30kr af gangen jeg bruger på iTunes, og det er lettere end at skulle købe det fra gang til gang. Det er super let at lave playlister og finde sine ynglingsnumre, og de foreslår selv de nye populære kunstnere, så man hele tiden kan se hvad der er af nyt funky musik.

Så nu vil jeg spille en fødselsdagssang til Pixel.tv. I hører fra mig. Jeg hører Deezer…

flag gbWell, I was asked if I would like to test and review the telecompany www.3.dk´s new music toke hvidservice. They have signed an agreement with Deezer so their customers can get it for 59kr./md in 6 months: http://www.3.dk/deezer/.

I normally mostly use iTunes or Youtube to find music, but I got a Sono speaker to test with and down-loaded the app for Deezer. So I have really been at work all day listening to Eminem, The Monster, Macklemore and a lot more great music. It´s a dirty job, but sombody has to do it…

I listen to music all the time, and I don´t think I could live with out it. I bring my head phones every where I go, and it is also nicer to wear them in the winter cold, than a ear warmer… ;)

And I must say that the app is easy to get to work and to navigate. It’s a great lay out, good sound, quick up load and lots of good music. There is pretty much everything in there.

And then a very important detail:  The Sono in white fits my white signed 50Cent SMS audio perfectly ;Dtoke natbuks

So I think I’ll get a lot more music here in the future. It will most likely be cheaper than the 8-30kr a time I spend on iTunes, and it’s easier than having to go through the payment part it each time there is something new I wanna hear.

But now I want to play a birthday song to Pixel.tv. You´ll hear from me again. When I have listened to Deezer… Have a great evening!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *