I STUDIET HOS DANNY KOOL OG THOMAS HØGSTED

Jeg tog et smut til fastlandet aka Jylland, for at mødes med to fede fyre Thomas Høgsted og Daniel Bin Sørensen aka Danny Kool fra Rooster Records.

Rooster records logo
Rooster Records

Det er altid en oplevelse at rejse, og jeg vovede mig ud på de vilde vover, og tog med DSB – dog med en pladsbillet (jeg lever ikke livet helt på kanten). Men det er fedt bare at kunne sidde med sin computer hele vejen. Så går 3 timer hver vej hurtigt.

Jeg skulle lægge vokal på et nyt sommernummer, og efter et kort men interessant ophold på banegårdspladsen i Århus, hvor vi så en del af de farverige Århusianere, tog vi i studiet som Daniel så venligt havde stillet til rådighed.

Det tog 3 timer i boxen, hvor Thomas gav den gas ved knapperne og jeg fyrede den af med sprøde raps. Der er dømt mix af Sydamerika og Balkan, så det skal nok blive interessant, YIR!

Det var fedt at møde Daniel, der også var barnestjerne, da han kom ud som Danny Kool og solgte 90.000 plader på sit første album og 40.ooo på sit andet. Vis mig lige hvem der gør det idag ;D Og fedt at møde en der kan modbevise at man er selvskrevet til at ende som narkoman, hvis man har været børnestjerne, for Daniel er Label Manager i sit eget Pladeselskab, har en dejlig familie, og er stadig super cool!

toke danny cool høgsted
Danny Kool, Thomas Høgsted og mig. YO!

Efter færdig arbejde, tog vi alle ned på Åen og spiste frokost i solen, før vi sagde MOJN, og mine forældre og jeg gik en tur gennem byen, for at finde steder der skulle skates.

Der var et godt sted på gågaden, hvor  jeg lige satte den her på SE YOUTUBE TRYK HER.

Her mødte jeg en masse fans, bl.a. ham her: Max BieberFan Mikkelsen.

Han var cool, og en del af hans homies var heller ikke helt tossede.

Så nu går jeg bare og glæder mig til at Thomas Høgsted får mixet mit nye nummer færdig, så vi kan få noget Summer Time!!

Når det er på iTunes er DU den første til at få det at vide!!!

(Red.: Du kan hente den på iTunes nu: HER Summertime)

Mojn.

Daniel fra Rooster records
Daniel aka Danny Cool fra Rooster records.
toke max bieber ikkelsen
Max BieberFan Mikkelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *