Min nye BMX

YO!

Nyt legetøj! Eller…

Toke
Min gamle BMX

Shyyys!!! Over for min mor er det selvfølgelig fordi jeg skal have en cykel tl at komme rundt i byen på, og få motion samtidigt. Men altså, en BMX er lige så fed at køre og øve og lave tricks på som løbehjul – hvis ikke federe.

Jeg fik en super fed We The People i vinters i 21″ fra  BMX Butikken, som jeg var super glad for som cykel, men jeg kunne godt mærke at når jeg kørte på banen med den var den for stor.

Min mye BMX

Så nu har jeg fået customized en ny i 18″, også fra We The People, som passer perfekt.

Og de har været super cool til at justere og hjælpe med at få den indstillet helt rigtig til mig. Så nu kan jeg give den gas på banerne med den. Også når det ikke er vejr til løbehjul, og skateboard, og alle de steder de ikke kan køre.

Så nu ruller jeg med de store… hjul!

Ses der ude ;D

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *