Min vilde weekend.

Hey Guys.

D. 1. maj påbegyndte jeg en landsindsamling til fordel for Organisationen Familier med Kræftramte Børn, da jeg har været ambassadør for dem i 5 år. Det går lidt langsomt med at nå målet på 200.000kr, selv om jeg selv har doneret de første 20.000kr af mine egne penge, og 5.000kr fra min hovedrolle i dummien til Erik Clausens nye film. Men det er krisetider, og derfor må jeg være lidt opfindsom og med lidt hjælp skal det nok lykkes!

Lige landet fra LA, hvor jeg har været ovre og filme (skal jeg nok fortælle om når jeg må *G*), holdt jeg lørdag et arrangement sammen med Donkey Scooters til fordel for

Det var super fedt, med masser af Scooter freaks, konkurrencer, optrædener, pandekager og hygge.

Scooter Freaks til Landsindsamlingen til fordel for FMKB
Scooter Freaks til Landsindsamlingen til fordel for FMKB

En masse af mine venner bakkede op og kom og optrådte – ud over mig selv. Der var MICHELLA EVERS fra Big Brother, MIV, MC KLUNKE, DEFINITIONEN, CLAUS NIELSEN, RICKI DAHL, MICHAEL MONETZ med MARIA DONNA og Danmarks bedste Beat Box´er THOMAS BENSE fra Pixel.tv, som også havde spil med, som han delte ud af.

Der var Scooter Konkurrence med fede præmier fra Donkey Scooters, og der blev scootet hele dagen mellem musikken.

Michael og Maria
Michael og Maria og en af de søde damer, der havde lavet indsamlingsbøtter med billedet fra FMKBs hjemmeside, og gik og samlede ind til foreningen.

Ud over de 20kr pr deltager i indgang, og en del af salget fra boderne, blev der samlet ind via salg af kager, kaffe sandwich og øl, og vi glæder os til at få at vide, hvor meget der bliver sat ind på kontoen til FMKB, når Donkey Scooters har talt det hele sammen. Men det er mindst 5.000kr, hvilket er flot på en lørdag med 27C og Gay Pride som nabo.

Ud over tak til alle deltagere og kunstnere, så vil jeg give en stor tak til Dennis Albertsen, der har koordineret det hele sammen med Donkey Scooter Shop, og Malene Lykke, som var konferencier.

Annette og Kurt, der startede organisationen FMKB
Annette og Kurt, der startede organisationen Familier med Kræftramte Børn for snart 30 år siden.

Søndag kunne jeg så glad tage ud på Bakken og fortælle Annette og Kurt (der startede FMKB for snart 30 år siden), hvordan lørdagen var gået. FMKB havde nemlig inviteret alle medlemmer og familier med kræftramte børn til at komme på Bakken og få turpas og mad.

Der var mange glade mennesker og dejlig vejr, og det er altid godt at se hvad pengene går til, og hvilken forskel de gør .

Og så fyrede jeg den selvfølgelig også lige af selv nogle timer.

Michella Evers fra Big Brother
Gutterne og jeg var “på scenen” med Michella Evers fra Big Brother og hendes dansere.

Manne Rossmann
Manne fra Rossmann kom også forbi og spyttede en masse i kassen!

MC Klunke og Back Up
MC Klunke gav den gas!

Thomas Bense
Thomas Bense fra www.pixel.tv gav den gas med Beat Box.

maj Bakken
Min veninde Maj og mig på Bakken.

Radiobilerne på Bakken
En tur i Radiobilerne er en tradition!