Mit nye kæreste eje: Løbehjulstaske

Min løbehjulstaske
Sådan sidder min taske på løbehjulet når jeg ikke vil have den på ryggen.

Lige siden Jul har jeg haft ønsket mig en taske, Elyts Scooter Backpack Black/Red, jeg først så på – jeg tror det var – www.helloskater.com, men også så inde hos Bonnie i www.mills.dk.

Desværre var den udsolgt inden jeg fik taget mig sammen til at købe den. Men nu var den tilbage hos www.skatepro.dk, og jeg skyndte mig at bestille den online.

Den er designet til at have sit løbehjul med på ryggen, hvor man ikke kan eller må køre på det, fx. i bussen. Man kan sætte det på flere forskellige måder, og så har den råmange lommer, padding til computer og er bare FEEEEED!

kasse
Kassen jeg hentede i Blockbuster.

Hvis man bestiller inden kl 12 får man den allerede næste dag. På SMS fik jeg besked om hvor den var, og da den landede i Blockbusters på trianglen (hvor jeg havde bedt om at den skulle leveres til, så det var gratis) allerede efter skole, skyndte jeg mig ned og hente den sammen med min far.

Vi gik ned på McD og åbnede den. Det var næsten som juleaften og fødselsdag (som jo er nogenlunde samtidig for mig). Det blev lige fejret med en Bacon Cheese.

Så når alle andre får nye skoletasker efter sommerferien, så er jeg altså som sædvanlig lige lidt foran, og har fået min FØR sommerferien!

Løbehjulstaske forfra
Sådan ser min nye løbehjulstaske ud forfra.

En tanke om “Mit nye kæreste eje: Løbehjulstaske

  1. Hvad er det for et trick løbehjul du har jeg har razor og hvilke dele ville du anbefale mig jeg har ikke købt nye dele til mit trick løbehjul andet en district kulelejer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *