NONSTOP, GREASE OG SUPERNOVA

toke studieIgår var jeg i Tivoli. Og ja! Det er uden for sæsonen, men jeg kan nogle tricks….

Basim med microfonhår XD
Basim med microfonhår XD

Så som, at være inde og se Grease. Det var Basim, der sammen med nogle sponsorer, havde lavet et støtte arrangement til fordel for anbragte børn med en sær-forestilling.

Det var deres første forestilling overhovedet og inden præmieren, og jeg har glædet mig lige så længe, som Basim har ladet sit hår gro til rollen som Sonny :D

Det var en super flot forestilling, med fed musik. Min mor påstod hun havde set filmen i biffen i 70erne, men den er altså stadig OK cool idag – bortset fra jeg synes der var meget mobning i historien, og det er jeg ikke så glad for, som I nok ved.

Allan Hyde og mig.
Allan Hyde og mig.

Men super at se Basim til hans debut, samt Allan Hyde, Anna David, Silas Holst og alle de andre give den gas på scenen. Jeg kom helt til at savne selv at lave teater :D

I pausen optrådte Babou med Paradise sangen “Supernova”, og jeg kom på som ft. Efter det gav jeg selv lige et af mine nye numre “NonStop”. I kan se det her på Youtube http://youtu.be/WR-T9xMZD48toke babou tivoli

På mandag skal jeg i studiet igen og lave mere musik. Så jeg håber at se jer der ude snart til koncerter ;)

Follow me on:

www.twitter/tokelarsbjarke

www.facebook.com/tokelarsbjarke

www.instagram.com/tokelarsbjarke

tokelarsbjarke.tumblr.com

 

toke babou

2 tanker om “NONSTOP, GREASE OG SUPERNOVA

  1. Hej Trine
   Der skal lige være et teater, der har brug for en hvor jeg passer til rollen :)
   Der er ikke så mange børneroller på teatre, og så skal jeg – og min familie – også have tid. Fx. blev jeg tilbudt “Mens vi venter på Godot”, men det var mange prøver til at starte med, og så mange forestillinger, og efter det turné, som betød at vi slet ingen weekender eller fridage havde i ca 6 måneder, og så sagde jeg nej tak, for jeg havde lige været 3 mdr på “Jul I Gammelby”.
   men jeg vil rigtig gerne på teater igen, og håber der snart kommer noget der passer, for det er helt anderledes end film og TV, og en stor udfordring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *