Ny Scooter, YIR!!!

Mit nye Addict deck og districkt bar
Mit nye Addict deck og District bar.

Og så tænker du ” Han er sgu da ikke gammel nok til at køre på scooter!”.

Men jo, jeg er Scooter Freak!!! For scooter er engelsk for løbehjul, og det er min sportsgren.

I dag fik jeg en ny, YIR!.

Jeg skal til USA i august, så jeg skiftede mit gamle Reventon deck ud med et der vejer mindre, så det bliver lettere at tage med i bagagen. (Men jeg håber også at finde et fedt deck når jeg er der ovre… Haha).

Jeg valgte et Addict deck, hvor der står “Fuck the Haters”, en limited edition Skullaz bar fra District, og neongrønne grips.

Det jeg ikke havde selv, bestilte jeg fra www.skatepro.dk, og det kom som altid kun én dag efter jeg havde bestilt det, til afhentning i Blockbusters på Trianglen.

Jens Frederik Rossen og Rossmanns Destinys bil.
Jens Frederik Rossen og Rossmanns Destinys bil.

Men jeg fik hjælp i www.scooteworld.dk med at få det samlet da jeg hentede ODI grips’ ne hos dem. Jeg fik også en ScootWorld T-shirt med hjem. Super service!

Da det var clean tog vi over til Nansensgade ved Beboerhuset, og det var vildt hvor meget jeg kunne hoppe med det lette deck i forhold til det gamle Reventon!

Jens Frederik Rossen fra Rossmanns Destiny kom forbi og jeg fik også nogle totalt fede Tee’ s af ham, bland andet hvor der stod “Hug the Haters”. Mega cool, og passer jo fint med mit nye deck :D

Så nu er jeg klar til at pakke til LA, og jeg skal nok straffe et par skate Parks her og der inden, for det er mega swag, og noiaen fedt at sætte en 360 på det!

Jens fra Rossmanns Destiny. YO!
Jens fra Rossmanns Destiny. YO!

 

 

Allerede imorgen skal jeg give den gas igen!

Love to you all, and

HUG the Haters!

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *