Ramasjang og Landsindsamling

F#ck hvor er det hårdt at have sommerferie!

morgen ramasjang
Mig tidligt om morgenen.

I dag skulle jeg op allerede en time før jeg plejer på en almindelig skoledag, fordi jeg skulle i Ramasjang Sommer Summarum, og fortælle om min Landsindsamling til organisationen Familier med Kræftramte Børn. Så jeg var oppe kl 6 og blev kørt til 10 Øren på Amager, hvor de sender fra.

Jeg har været ambassadør for FMKB i 5 år, og har set hvordan andre har været cool og samlet penge ind, og jeg vil også gerne støtte mere, selv om jeg stiller glædeligt op til alle ting jeg kan, med rap og en hjælpende hånd.

Så nu skulle det være. En Landsindsamling, hvor målet er 200.000kr – gerne mere. Og for at sætte lidt skub i det og gå forrest med et godt eksempel donerede jeg 10% til at starte med – altså 20.000kr af mine egne lomme-, fødselsdagspenge og penge tjent ved at optræde og lave reklamer og film.

Da krisen kradser og det ikke går så hurtigt som håbet, smed jeg mit honorar med for den dummie jeg lavede til Erik Clausens nye børnefilm, så det blev 5.000kr mere.

Erik Clausen og Toke Lars Bjarke
Erik Clausen og mig på optagelse.

Og så har jeg spurgt nogle andre kunstnere om de har noget de vil donere, som kan sættes på auktion, hvor pengene går til indsamlingen, så bla. Xander finder en rekvisit eller noget fra en af sine videoer frem, og Per Hillo donerer et af sine fine malerier.

Hvis du har noget du vil give, eller vil du også samle ind, så kan du sætte det direkte ind på FMKBs konto i

Danske Bank
Reg. 4665
Konto 0006006000

 

Og det var det jeg var i Ramasjang for at fortælle om. Det var min gamle ven Mikkel Kryger, der interviewede mig, så det var hyggeligt, og der stod en kødrand af børn og fulgte med. Sejt at de også var stået tidligt op for at komme helt ud på 10 Øren for at se Sommer Summarum.

Mikkel Kryger
Mikkel Kryger og mig i Ramasjang SommersummarumSummarum.

Du kan se det her d. 3. juli.
Find 18 minutter og 45 sekunder ind i programmet.

Og mere her:

www.fmkb.dk

Jeg vil også sige tak til FMKB, for alle de oplevelser det har givet mig og min familie, at få lov til at komme med dem i både Tivoli, Legoland, på Bakken, i biffen og til alskens arrangementer, for selv om jeg har stillet op og hjulpet med det jeg kan, og mine forældre med det de kunne, så har det også været sjovt og hyggeligt, og det er også en af grundende til min indsamling!

Peace!

Toke

Bilen fra ramasjang
En ægte Ramasjangbil.
Sommer Summarum
Cirkus Ramasjang på 10 øren

En tanke om “Ramasjang og Landsindsamling

  1. Really liked what you had to say in your post, Ramasjang og Familier med Kræftramte Børn | Tokelarsbjarke.dk, thanks for the good read!
    — Bella

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *