Skal vi snuppe en burger sammen på Hard Rock?

Hey Peep

Jeg vil gerne invitere DIG ud på en burger!

Det bliver på Hard Rock Cph ved Tivoli, for de har doneret burger og sodavand til os.

De samler også ind til kampen mod kræft, og har dedikeret hele oktober til at skabe opmærksomhed på cancer. RESPEKT!

Hard Rock Cph er byens bedste rock café!

De har byens bedste burger, og er bare et cool sted, hvor jeg kommer tit med mine forældre – ja, selv min farfar er fan, og kommer der for deres BBQ kylling, som min far også er vild med, og min mor er til deres fajitas. Min far har sågar medlemskort der til.

Men det er altså burger vi skal spise, når VI skal ud.

For at samle penge ind til organisationen Familier med Kræftramte Børn, som jeg har været ambassadør for i over 5 år, har jeg udloddet en Burger Date, som er lagt op på QXL  Klik her. Gå ind og byd på den, hvis DU vil have mig på tomandshånd et par timer.

Hvis det er en dag jeg skal på arbejde, kan du evt komme med og se hvordan det går for sig på teatret, på filmoptagelse, til en premiere eller i studiet. Eller vi kan hænge ud en tur på Strøget, eller på Skatebanen med BMX. Lad os se hvad der sker…

Vi kan hænge ud på BMX, hvis du har lyst.

Pengene går direkte og ubeskåret til www.fmkb.dk, der hjælper familier med kræftramte børn, med oplevelser og hygge i en svær tid, hvor det kan være svært økonomisk at få råd eller personligt overskud til at se andet end hospitaler og sygdom.

Der arrangeres hele tiden ture i teater, biografen, Tivoli, Legoland, LaLandia, cirkus, Eksperimentarium, ZOO, julearrangemener mm, hvor hele familien kan komme gratis med.

Skynd dig ind og byd HER. Jeg glæder  mig allerede!!!

Toke

(Red.: Jan Merklin vandt auktionen, og tog med Toke på Hardrock, hvor de søde piger serverede burger med det hele og sodavand med refil. Total hygge og god mad.

Toke har lovet Jan at stille op, hvis Jan stiller et velgørenhedsarrangement på benene i det nye år.

Tak til Jan for support, støtte til FMKB og godt selskab :D ).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *