US of freaking A

Yo! Toke luft obey

Jeg er lige kommet hjem fra hvad min oldemor kaldte “Staterne”… Nærmere betegnet Los Angeles, Californien.

Der har jeg været flere gange før, og det er altid fedt, men denne gang var det bl.a. for at skyde en video til mit næste nummer “Summer Time”, som jeg optog i studiet hos Danny Cool, og som Thomas Høgsted har komponeret. Se intro KLIK HER.

Jeg lavede også noget TV, som I kan se til foråret på TV3, men det må jeg ikke fortælle om før til den tid, men jeg kan fortælle at jeg bl.a. besøgte Sven-Ole Thorsen i hans svedige crib i Santa Monica.

Sven-ole
Hjemme hos Sven-Ole i hans Shangri-LA

Jeg var også et par gange på Walk of Fame på Hollywood Blvd. Det er der, der er lagt stjerner ned i fliserne på fortorvet, for alle de filmstjerner, musikere og kunstnere, der bliver hædret som superstars.

Der er herre sjovt, og det rene freak show! Her går levende Hello Kitties rundt, sammen med Jokeren fra Batman (som der er ca 2-3 stk af), Jason, Kpt. Jack Sparrow, Barbie, Superman, King Kong, Mr. T (i dværge-størrelse), Catwoman, Angry Bird, Spartans og you name it…

Man kan få taget billeder med dem for et par dollars, og det er der mange der får, så selv om det må være noieren varmt i kostume når det er 40C i skyggen, så er det trods alt nok bedre end at rydde borde af eller pakke indkøb i supermarkedet.

I am Sparta!

Jeg skulle egentlig bare filme fødder og vejskilte, men endte med også at filme en del af freaksne. Her er link til Mr. T og mig KLIK HER.

Og jeg fik også et par venlige ord med på vejen fra selveste Don King KLIK HER.

Da jeg var 6 år fik jeg taget et billede på Michael j. Fox stjerne, og den skal vi altid lige forbi og se. Det er min mor der har noget med tradition eller noget, men han er også ret cool, så det er ok.

Vi spiste på Hooters. Hvad kan jeg sige andet end… Søde piger! Og bortset fra at min mor bestilte ishavskrabber, så var det ok mad, og… Ja, søde piger!

Kevin på Hooters
Hooters!

Hollywood skiltet er ret stort. Der er bare det ved det at det ligger ret langt væk fra alt, så selv om man kan se det langt fra, så er det svært at komme tæt på.

Men det skulle vi altså! Altså tæt på. Så vi kørte op i “The Hills” af alle mulige private veje, indtil vi kom så tæt på man kan.

Det her er ikke det tætteste, men I må have noget til gode til TV3. (Kan ses gratis HER).

skiltet
Det famøse Hollywood skilt.

Jeg skal jo dygtig gøre mig, og man er vel ikke ÆGTE Californier, hvis man ikke kan surfe, så vi tog på Venice Beach og surfede et par dage.

surfsurf

Det er fedt, for vandet er varmt og der er store bølger, så det er let at få smæk på og tid nok til at komme op og stå på brættet. Og måske er det fordi jeg har balancen fra løbehjul og BMX, men jeg var ret hurtig til at kunne komme op og stå.

Ærgerligt at vi ikke kunne blive der og surfe mere i de bølger. Det er lidt svært på Hellerup Strand… ;D

Vi ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *